Wienberg Architects - profil

Wienberg Architects er en tegnestue drevet og ejet af Mette og Martin Wienberg. Firmaet blev etableret i 2010 og har siden arbejdet med mange fantastiske kunder og projekter.

Vi brænder for at gå dybere med, hvad arkitekturen kan gøre for mennesker i en særlig sårbar situation og har arbejdet med at danne rum, sammenhæng og mening for bl.a. kræftramte og deres pårørende, mennesker med autisme og hjerneskadede. Der er meget at opnå indenfor understøttende arkitektur, og vi er fortsat nysgerrige på, hvor det dybdegående arbejde kan fører os hen i samarbejde med engagerede bygherrer.

Begejstringen over smukke materialer, over lyset som filtreres gennem træernes løv og lander pletvis på væggen. Over familierne som flytter ind i deres skræddersyede hjem og dagligt glædes, den scenografiske indrettede restaurant som fyldes med gæster. Arbejdet med form- og farvepsykologi. En kunde der glad udbryder, at det vi kommer med langt overstiger det de formåede at forestille sig. Vi er klar til nye udfordringer!

Mette-og-Martin-firmaportraet


Socialt engagement


Wienberg Architects faciliterer brugerinddragelsesprocesser for medarbejdere, brugere, pårørende, sociale instanser m.v, samt afholder workshops og har deltaget med faglige indlæg til en lang række arrangementer. 
Foto: Symposium om "Sociale Mursten" arrangeret af Realdania, hvor Wienberg Architects holdt oplægget: "Om arkitektur og psyke - bevidst bearbejdet arkitekturs understøttende egenskaber."

Kofoed-skolen-Sociale-mursten_cut

Publikationer

Wienberg Architects projekter er publiceret i en lang række bøger og tidskrifter i ind- og udland, og Mette og Martin har deltaget i forskellige TV programmer, deriblandt DR programmet "Danmarks skønneste sommerhus" og "Arkitektens hjem".
Link til Arkitektens hjem "Dancing in the moonlight" finder du her (afsnit 7.)

DR-K_lille_web-cut

Wienberg Architects
C.F. Aagaards Vej 1
8270 Højbjerg


+45 4022 8920
info@wienbergarchitects.dk

Mette Wienberg
mette@wienbergarchitects.dk
+45 4022 8920

Martin Wienberg
martin@wienbergarchitects.dk
+45 2142 4320