SOMMERHUS KRÆNHAVS STI

Et skulpturelt formet volumen, robust og enkelt, lægger sig nænsomt i ind i klitten i det forblæste, kraftfulde landskab. Husets skrå linjer er inspireret af klitternes bevægelser, over tid formet i vestenvinden. Indenfor den præcise geometri omkranser teglmurene et beskyttet gårdrum, mod vest åbent mod udsigt og hav via et indrammet kig.
Bygningens stoflige genbrugstegl og patinerede lærketræ indpasser sig i naturens farver, et landskab præget af marehalmens gulgrønne toner.

Du bydes ved ankomsten i stueplanet velkommen af en lille niche foret med træ. Fra entreen føres du ovenpå via trapperum helt af tegl og mødes på førstesal af et kombineret køkken-, spise- og opholdsrum med panoramakig ud mod Vesterhavet og det fredede klitlandskab.

FAKTA:
PROJEKT: Sommerhus Kræn Hav Sti - Klitmøller
AREAL: 162m2
STATUS: Bygget
ÅR: 2019
PROJEKT TEAM: Wienberg Architects, ingeniør Skive, bygget af Tømmerfirmaet Åge Pedersen A/S.