Wienberg Architects er en tegnestue drevet og ejet af Mette og Martin Wienberg. Firmaet blev etableret i 2010 og har siden arbejdet med mange fantastiske kunder og projekter.

Vi brænder for at gå dybere med, hvad arkitekturen kan gøre for mennesker i en særlig sårbar situation og har arbejdet med at danne rum, sammenhæng og mening for bl.a. kræftramte og deres pårørende, mennesker med autisme og hjerneskadede. Der er er meget at opnå og vi er fortsat nysgerrige på, hvor vekselvirkningen mellem leg og alvor kan fører os hen på dette område.

Den barnlige glæde over smukke materialer, lyset som filtreres gennem træernes løv og lander pletvis på gulv og væg. Familierne som flytter ind i deres skræddersyede hjem og dagligt glædes. Den scenografiske indretning af en restaurant som fyldes med glade gæster. Arbejdet med form og farver bare fordi vi ikke kan lade være. En kunde der glad udbryder, at det vi kommer med er langt bedre end de overhovedet havde kunne forestille sig. At overraske sig selv og andre. Bring it on, vi er klar til nye udfordringer!


Mette og Martin, firmaportræt

Kontakt:
Mette Wienberg
mette@wienbergarchitects.dk
+45 4022 8920

Martin Wienberg
martin@wienbergarchitects.dk
+45 2142 4320